Fotografie

Heb je een flyer met een persoonlijke fotocode gekregen? Voer die code dan hieronder in om je foto te bekijken en te kunnen downloaden.


Fotograaf Bart Noordervliet streeft in zijn werk naar het artistiek, maar vooral waarheidsgetrouw vastleggen van de mooie en vaak belangrijke momenten waarbij hij uitgenodigd wordt. Dat betekent dat hij zoveel mogelijk werkt met het beschikbare licht (zonder flitsers) en mensen fotografeert in natuurlijke situaties. Dat je als fotograaf door onbekenden wordt uitgenodigd om bij hun bijzondere momenten aanwezig te zijn is een hele eer en verantwoordelijkheid. Bart gaat hier zeer bewust mee om en zorgt dat hij met een subtiele aanwezigheid toch de sfeer en de mooie momenten van een dag weet vast te leggen.

Bart is beschikbaar voor een breed scala aan werkzaamheden, zoals o.a. portretfotografie, het vastleggen van feesten en evenementen, bedrijfsfotografie voor je website of ander promotiemateriaal, en photoshoots met familie of alleen je partner. Bart doet geen studiowerk met artificieel licht en een papieren achtergrond. Wel kan hij (groeps-)portretten maken bij je thuis of op een buitenlocatie.

Specialiteiten zijn fotograferen bij weinig licht, zoals toneelvoorstellingen en dansfeesten, en het maken van actiefoto's, zoals bij sport- en spelactiviteiten.

Informatie

De kosten bedragen € 90 per uur fotograferen. Het selecteren en nabewerken is daarbij inbegrepen, evenals de reiskosten binnen regio Den Haag. Het eerste uur wordt altijd volledig gerekend; daarna rekenen wij per half uur.

De foto's worden digitaal geleverd in JPEG-formaat op 4k-resolutie (Ultra-HD). Per uur fotograferen zullen minstens 20 beelden worden geleverd. Binnen 24 uur krijg je alvast een paar highlights opgestuurd. Oplevering van de rest van de foto's vindt doorgaans binnen 2 weken plaats, maar in geval van drukte kan dit maximaal 6 weken duren. Indien gewenst zetten wij de foto's kosteloos in een online fotogalerij zodat je iedereen die de foto's mag zien makkelijk een linkje kan sturen.

Contact

Bart Noordervliet
E-mail: bart@mmvi.nl
Telefoon: 06-45544803